Tietosuojakäytäntö

Viimeisin päivitys 01.05.2019

Johdanto

Kiitos, että valitsit olla osa yhteisöämme osoitteessa Pomppija Sp. z o.o. (LTD) ("yritys", "me", "meitä" tai "meidän"). Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita käytännöistämme tai henkilökohtaisia tietojasi koskevista käytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]usebouncer.com.

Kun vierailet verkkosivustollamme usebouncer.com ("Sivusto") ja käytät palveluitamme, luotat meille henkilökohtaisia tietojasi. Suhtaudumme yksityisyyteesi erittäin vakavasti. Tässä tietosuojailmoituksessa kuvaamme tietosuojakäytäntömme. Pyrimme selittämään sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Toivomme, että käytät hieman aikaa lukeaksesi sen huolellisesti läpi, sillä se on tärkeä. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja, lopeta sivustomme ja palveluidemme käyttö.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin tietoihin, jotka on kerätty verkkosivustojemme (kuten usebouncer.com) tai asiakasportaalimme (app.usebouncer.com) ("Sovellukset") ja/tai niihin liittyviä palveluja, myyntiä, markkinointia tai tapahtumia (viittaamme niihin tässä tietosuojakäytännössä yhteisesti nimellä "Sivustot“).

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, sillä se auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä henkilötietojesi jakamisesta kanssamme.

Sisällysluettelo

  1. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?
  2. MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?
  3. JAETAANKO TIETOJASI KENELLEKÄÄN?
  4. KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ JA MUITA SEURANTATEKNIIKOITA?
  5. SIIRRETÄÄNKÖ TIETOJASI KANSAINVÄLISESTI?
  6. MIKÄ ON KANTAMME KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOIHIN?
  7. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?
  8. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?
  9. KERÄÄMMEKÖ TIETOJA ALAIKÄISILTÄ?
  10. MITKÄ OVAT YKSITYISYYDENSUOJASI OIKEUDET?
  11. PÄIVITÄMMEKÖ TÄTÄ KÄYTÄNTÖÄ?
  12. MITEN VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ TÄSTÄ KÄYTÄNNÖSTÄ?

Mitä tietoja keräämme?

  • Meille luovuttamasi henkilötiedot:

Lyhyesti: Keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimi, osoite, yhteystiedot, salasanat ja turvatiedot sekä maksutiedot.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti rekisteröityessäsi Sivustoille tai Sovelluksiin, ilmaistessasi kiinnostuksesi saada tietoa meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, osallistuessasi Sivustojen toimintoihin tai ottaessasi muuten yhteyttä meihin.

Keräämämme henkilötiedot riippuvat siitä, missä yhteydessä olet vuorovaikutuksessa kanssamme ja Sivustojen kanssa, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää seuraavia tietoja:

Nimi ja yhteystiedot. Keräämme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut vastaavat yhteystiedot.

Valtakirjat. Keräämme salasanoja, salasanavihjeitä ja vastaavia turvallisuustietoja, joita käytetään tunnistautumiseen ja tilien käyttöön.

Maksutiedot. Jos teet ostoksia, keräämme maksun käsittelyä varten tarvittavat tiedot, kuten maksuvälineesi numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän turvakoodin. Maksupalveluntarjoajamme tallentaa kaikki maksutiedot, ja sinun kannattaa tutustua sen tietosuojakäytäntöihin ja ottaa yhteyttä suoraan maksupalveluntarjoajaan, joka vastaa kysymyksiisi.

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava totuudenmukaisia, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisten henkilötietojen muutoksista.

  • Automaattisesti kerätyt tiedot

Lyhyesti: Joitakin tietoja - kuten IP-osoite ja/tai selaimen ja laitteen ominaisuudet - kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustoillamme.

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet sivustoilla, käytät niitä tai navigoit niissä. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää laite- ja käyttötietoja, kuten seuraavat tiedot IP-osoitteesi osoite, selaimen ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti, tiedot siitä, miten ja milloin käytät sivustoa, sekä muut tekniset tiedot. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti Sivustojemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analyysi- ja raportointitarkoituksiin.

Kuten monet muutkin yritykset, myös me keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Voit lisätietoja tästä on Evästekäytäntö.

  • Muista lähteistä kerätyt tiedot

Lyhyesti: Saatamme kerätä rajoitetusti tietoja julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneilta, sosiaalisen median alustoilta ja muista ulkopuolisista lähteistä.

Saatamme saada tietoja sinusta muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista, yhteisiltä markkinointikumppaneilta, sosiaalisen median alustoilta (kuten Facebook) sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Esimerkkejä muista lähteistä saamistamme tiedoista ovat: sosiaalisen median profiilitiedot (nimesi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi, sähköpostiosoitteesi, nykyinen kaupunkisi, osavaltiosi ja maasi, yhteystietojesi käyttäjätunnukset, profiilikuvan URL-osoite ja muut tiedot, jotka haluat julkistaa); markkinointijohdot sekä hakutulokset ja linkit, mukaan lukien maksulliset listaukset (kuten sponsoroidut linkit).

Miten käytämme tietoja?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat oikeutettuihin liiketoimintaetuihin, kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja/tai suostumukseesi.

Käytämme Sivustojemme kautta kerättyjä henkilötietoja erilaisiin alla kuvattuihin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin oikeutettujen liiketoimintaetujemme perusteella ("Liiketoimintatarkoitukset"), solmiaksemme tai toteuttaaksemme sopimuksen kanssasi ("Sopimuksellinen"), suostumuksellasi ("Suostumus") ja/tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi ("Oikeudelliset syyt"). Ilmoitamme kunkin alla luetellun tarkoituksen vieressä, mihin käsittelyperusteisiin vedotaan.
Käytämme keräämiämme tai saamiamme tietoja:

  • Helpottaa tilin luomista ja kirjautumista.
  • Markkinointi- ja mainosviestinnän lähettäminen sinulle. Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme käyttää lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiimme, jos se on markkinointitoiveidesi mukaista. Voit kieltäytyä käyttämästä markkinointisähköpostit milloin tahansa (katso "Tietosuojaoikeudet" alla).
  • hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle. Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoja tuotteista, palveluista ja uusista ominaisuuksista ja/tai tietoja ehtojemme, edellytystemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Tilausten täyttäminen ja hallinta. Voimme käyttää tietojasi Sivustojen kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen toteuttamiseen ja hallintaan.
  • Jos haluat julkaista suositteluja suostumuksellasi. Julkaisemme Sivustoillamme suositteluja, jotka saattavat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Ennen suosittelun julkaisemista saamme suostumuksesi nimen ja suosittelun käyttämiseen. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja muista ilmoittaa nimesi, suosittelusi sijainti ja yhteystietosi.
  • Toimittaa sinulle kohdennettua mainontaa. Saatamme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme sisältöä ja mainontaa (ja tehdäksemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jotka tekevät niin), joka on räätälöity kiinnostuksen kohteidesi ja/tai sijaintisi mukaan, ja mitataksemme sen tehokkuutta. Lisätietoja on osoitteessa Evästekäytäntö.
  • Pyydä palautetta. Saatamme käyttää tietojasi pyytääkseen palautetta ja ottaaksemme sinuun yhteyttä Sivustojemme käytöstä.
  • Sivustojemme suojaamiseksi. Saatamme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää Sivustomme turvallisena ja varmana (esimerkiksi petosten seurantaan ja ehkäisyyn).
  • Käyttäjien välisen viestinnän mahdollistaminen. Voimme käyttää tietojasi käyttäjien välisen viestinnän mahdollistamiseksi kunkin käyttäjän suostumuksella.
  • Ehtojemme, ehtojemme ja käytäntöjemme noudattaminen.
  • Oikeudellisiin pyyntöihin vastaaminen ja haittojen estäminen. Jos saamme haasteen tai muun oikeudellisen pyynnön, meidän on ehkä tarkastettava hallussamme olevat tiedot, jotta voimme päättää, miten vastaamme niihin.
  • Muita liiketoimintatarkoituksia varten. Voimme käyttää tietojasi muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Sivustojemme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja käyttäjäkokemuksen arviointiin ja parantamiseen.

Miten käytämme tietoja?

Lyhyesti: Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, lakien noudattamiseksi, oikeuksiesi suojaamiseksi tai liiketoimintavelvoitteiden täyttämiseksi.

Jaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraavissa tilanteissa:

  • Lakien noudattaminen. Voimme luovuttaa tietojasi, jos meitä vaaditaan laillisesti tekemään niin noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä, viranomaisten pyyntöjä, oikeudenkäyntiä, tuomioistuimen päätöstä tai oikeudellista menettelyä, kuten vastauksena tuomioistuimen määräykseen tai haasteeseen (mukaan lukien vastauksena viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten täyttämiseksi).
  • Elintärkeät edut ja lailliset oikeudet. Voimme luovuttaa tietojasi, jos uskomme, että se on tarpeen käytäntöjemme mahdollisten rikkomusten, petosepäilyjen, henkilöiden turvallisuutta uhkaavien tilanteiden ja laittoman toiminnan tutkimiseksi, estämiseksi tai toteuttamiseksi tai todisteeksi oikeudenkäynnissä, jossa olemme mukana.
  • Myyjät, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Saatamme jakaa tietojasi kolmansien osapuolien myyjien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat meille tai puolestamme palveluja ja jotka tarvitsevat pääsyn näihin tietoihin voidakseen tehdä työnsä. Esimerkkejä ovat: maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimittaminen, hosting-palvelut, asiakaspalvelu ja markkinointi. Saatamme sallia valittujen kolmansien osapuolten käyttää sivustoilla seurantateknologiaa, jonka avulla ne voivat kerätä tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa ajan mittaan. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seurantaan, tietyn sisällön suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan parempaan ymmärtämiseen.
    Luettelo myyjistä, joiden kanssa jaamme tietojasi, löytyy osoitteesta täällä.
    Ellei tässä käytännössämme toisin mainita, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda mitään tietojasi kolmansien osapuolten kanssa näiden mainostarkoituksiin.
  • Liiketoiminnan siirrot. Saatamme jakaa tai siirtää tietojasi fuusion, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan oston yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Kolmannen osapuolen mainostajat. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen mainosyhtiöitä mainosten näyttämiseen, kun vierailet Sivustoilla. Nämä yritykset voivat käyttää verkkosivujen evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden sisältämiä tietoja vierailuistasi verkkosivustoillamme ja muilla verkkosivustoilla tarjotakseen mainoksia sinua kiinnostavista tavaroista ja palveluista. Katso Evästekäytäntö lisätietoja.
  • Kumppanit. Saatamme jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme, että nämä tytäryhtiöt noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä. Sidosyrityksiin kuuluvat emoyhtiömme ja kaikki tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, jotka ovat määräysvallassamme tai jotka ovat yhteisessä määräysvallassa kanssamme.
  • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluja tai tarjouksia.
  • Suostumuksellasi. Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Lyhyesti: Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkomajakoita ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Tarkempia tietoja siitä, miten käytämme tällaisia tekniikoita ja miten voit kieltää tietyt evästeet, on esitetty osoitteessa Evästekäytäntö.

Muut seurantatekniikat

Evästeiden lisäksi saatamme käyttää sivustolla verkkomajakoita, pikselitunnisteita ja muita seurantatekniikoita, joiden avulla voimme mukauttaa sivustoa ja parantaa käyttökokemustasi. Verkkomajakka tai pikselitunniste on pieni esine tai kuva, joka on upotettu verkkosivulle tai sähköpostiin. Niitä käytetään seuraamaan tietyillä sivuilla käyneiden ja sähköposteja lukeneiden käyttäjien määrää sekä hankkimaan muita tilastotietoja. Ne keräävät vain rajoitetun määrän tietoja, kuten evästeen numeron, sivun tai sähköpostin katselun ajankohdan ja päivämäärän sekä kuvauksen sivusta tai sähköpostista, jolla ne sijaitsevat. Verkkomajakoita ja pikselitunnisteita ei voi kieltää. Voit kuitenkin rajoittaa niiden käyttöä ohjaamalla niiden kanssa vuorovaikutuksessa olevia evästeitä.

Siirretäänkö tietojasi kansainvälisesti?

Lyhyesti: Saatamme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa maissa kuin kotimaassasi.

Palvelimemme sijaitsevat Frankfurtissa, Saksassa, EU:ssa. Jos käytät Sivustojamme Euroopan unionin ulkopuolelta, ota huomioon, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä meidän tiloissamme ja niiden kolmansien osapuolten toimesta, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi (katso "Tietojesi luovuttaminen" edellä), Saksassa ja muissa maissa.
Jos asut Euroopan talousalueella, voit olla varma, että meillä on yhtä kattavat tietosuoja- ja muut lait kuin omassa maassasi. Lisäksi ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Näillä toimenpiteillä pannaan täytäntöön Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet, jotka koskevat henkilötietojen siirtoa konserniyhtiöidemme välillä sekä meidän ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme välillä ja joissa edellytetään, että kaikki tällaiset vastaanottajat suojaavat henkilötietoja, joita ne käsittelevät ETA-alueelta Euroopan tietosuojasäädösten mukaisesti. Olemme toteuttaneet samanlaisia asianmukaisia suojatoimia kolmansien osapuolten palveluntarjoajiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, ja lisätietoja voidaan antaa pyydettäessä.

Mikä on kantamme kolmansien osapuolten verkkosivustoihin?

Lyhyesti: Emme ole vastuussa niiden tietojen turvallisuudesta, jotka jaat kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka mainostavat verkkosivustojamme mutta eivät ole sidoksissa niihin.

Sivustot voivat sisältää mainoksia kolmansilta osapuolilta, jotka eivät ole sidoksissa meihin ja jotka voivat linkittää muille verkkosivustoille, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille antamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä. Kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin. Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen sisällöstä tai tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöistä ja -käytännöistä, mukaan lukien muut verkkosivustot, palvelut tai sovellukset, jotka voivat olla linkitettyinä Sivustoille tai Sivustoilta. Sinun tulee tutustua tällaisten kolmansien osapuolten käytäntöihin ja ottaa suoraan yhteyttä niihin, jotta ne voivat vastata kysymyksiisi.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Lyhyesti: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei laki toisin vaadi.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä tarkoituksia varten, ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakisääteiset vaatimukset). Mikään tämän käytännön tarkoitus ei edellytä, että säilytämme henkilötietojasi yli 1 vuoden ajan tilisi lopettamisen jälkeen.

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, me joko poistamme ne tai anonymisoimme ne, tai jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi siksi, että henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), me säilytämme henkilötietosi turvallisesti ja eristämme ne kaikelta muulta käsittelyltä, kunnes poistaminen on mahdollista.

Miten pidämme tietosi turvassa?

Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.

Olemme toteuttaneet asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, joiden tarkoituksena on suojata käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuus. Muistathan kuitenkin myös, että emme voi taata, että internet itsessään on 100% turvallinen. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, henkilötietojen siirtäminen Sivustoillemme ja Sivustoiltamme tapahtuu omalla vastuullasi. Sinun tulisi käyttää palveluita vain turvallisessa ympäristössä.

Keräämmekö tietoja alaikäisiltä?

Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja alle 18-vuotiailta tai markkinoi niitä alle 18-vuotiaille lapsille.

Emme tietoisesti pyydä tietoja alle 18-vuotiailta tai markkinoi niitä alle 18-vuotiaille lapsille. Käyttämällä Sivustoja vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias tai että olet alaikäisen lapsen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi siihen, että alaikäinen huollettavasi käyttää Sivustoa ja Sovellusta. Jos saamme tietää, että alle 18-vuotiaiden käyttäjien henkilötietoja on kerätty, poistamme tilin käytöstä ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme tällaiset tiedot viipymättä rekistereistämme. Jos saat tietoosi, että olemme keränneet tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Mitkä ovat yksityisyydensuojasi oikeudet?

Lyhyesti: Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella, sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn ja valvonnan henkilötietojesi suhteen. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.

Joillakin alueilla (kuten Euroopan talousalueella) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavan tietosuojalainsäädännön nojalla. Näihin voi kuulua oikeus (i) pyytää saada pääsy ja kopio henkilötiedoistasi, (ii) pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista, (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä ja (iv) tarvittaessa oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Voit tehdä tällaisen pyynnön käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Harkitsemme kaikki pyynnöt ja toimimme niiden mukaisesti sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Jos käytämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi lainvastaisesti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Löydät niiden yhteystiedot täältä: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

  • Tilin tiedot

Voit milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai sulkea tilisi:

  1. Kirjautuminen tilisi asetuksiin ja tilisi päivittäminen
  2. Ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja

Kun pyydät tilisi lopettamista, poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme tai poistamme ne käytöstä. Jotkin tiedot voidaan kuitenkin säilyttää tiedostoissamme petosten estämiseksi, ongelmien ratkaisemiseksi, tutkimusten avustamiseksi, käyttöehtojemme noudattamisen valvomiseksi ja/tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on oletusarvoisesti asetettu hyväksymään evästeet. Jos haluat, voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos valitset evästeiden poistamisen tai evästeiden hylkäämisen, tämä voi vaikuttaa tiettyihin Sivustojemme ominaisuuksiin tai palveluihin. Jos haluat kieltäytyä mainostajien Sivustollamme tekemästä kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta, käy osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/. Lisätietoja on osoitteessa Evästekäytäntö.

Sähköpostimarkkinoinnin lopettaminen: Voit milloin tahansa peruuttaa markkinointisähköpostilistamme klikkaamalla lähettämissämme sähköposteissa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Tällöin sinut poistetaan markkinointisähköpostilistalta - meidän on kuitenkin edelleen lähetettävä sinulle palveluun liittyviä sähköpostiviestejä, jotka ovat välttämättömiä tilisi hallinnoimiseksi ja käyttämiseksi. Voit myös jättäytyä pois käytöstä:

  1. Ilmoittamalla mieltymyksesi silloin, kun rekisteröit tilisi Sivustoille.
  2. Kirjautuminen tilisi asetuksiin ja asetusten päivittäminen.
  3. Ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja

Päivitämmekö tätä käytäntöä?

Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tätä käytäntöä tarpeen mukaan, jotta pysymme voimassa olevien lakien mukaisina.

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä "Tarkistettu"-päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle suoraan ilmoituksen. Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön usein, jotta tiedät, miten suojaamme tietojasi.

Miten voit ottaa meihin yhteyttä vakuutuskäytäntöä koskevissa asioissa?

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä käytännöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen:

Bouncer Sp. z o.o. (LTD)
ul. Krakowska 29D
50-424 Wrocław
Puola

Jos asut Euroopan talousalueella, henkilötietojesi "rekisterinpitäjä" on Bouncer Sp. z o.o. (LTD).

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai kommentteja meistä tai käytännöistämme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ota meihin yhteyttä postitse osoitteeseen:

Bouncer Sp. z o.o. (LTD)
ul. Krakowska 29D
50-424 Wrocław
Puola